Субота, 20.04.2024, 05:24
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт Ковчинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Л.П. Деполович

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Січень » 21 » Зустріч з випускниками Кембриджського університету
22:00
Зустріч з випускниками Кембриджського університету

        Не дивлячись на холод, сніг та хвороби в суботу  учні прямували до школи. 21 січня учні та вчителі Ковчинської  школи  радо зустрічали гостей зі столиці. До нас завітали президента Кембриджської спільноти України й партнер громадської організації «Легкий Бізнес» Аліна Свідерська; віце-президент цієї  ж спільноти і юрист британської організації Global Rights Compliance Катерина Бусол та заступник міністра юстиції України Сергій Петухов.

 

        Зустріч відбувалася в рамках проекту «Англійська мова – мова міжнародного спілкування». Головною метою  цього стали підтримка талановитої молоді й матеріальне сприяння поглибленому вивченню у школах англійської мови та профорієнтація учнів.

          Більше 3 тисяч гривень було виділено нашій школі придбання підручників, словників, книжок та інших матеріалів для облаштування кабінету англійської мови.

На зустріч завітала також голова Куликівської районної ради Наталія Миколаївна Халімон, яка привітала гостей та вручила гостям з Києва Подяки за підтримку талановитої сільської молоді та  сприяння у вивченні англійської мови.

              Вітаючи гостей, директор школи Раїса Миколаївна Шило щиро подякувала за співпрацю й зазначила, що вона не минає марно. Два учні-дев’ятикласники Данило Печений і Максим Дейнеко цього року на районній олімпіаді з англійської мови зайняли відповідно ІІ та ІІІ місця. Гості вручили їм пам’ятні подарунки.

 

         А ці учні презентували школу англійською мовою. А потім зав’язався цікавий діалог між гостями та учнями, які розповідали про свої захоплення, вподобання, плани на майбутнє. Гості згадали свої шкільні роки,  навчання в  Кембридж і, розповіли про свою роботу. Сергій Петухов зазначив, що він викладає у Києво-Могилянській академії. Він вручив книги про цей навчальний заклад  та запрошував учнів готуватися і вступати до престижного вузу.

          Гості привезли в подарунок художні книги, журнали, газети англійською мовою, невеличкі сувеніри. Учні запропонували сфотографуватися на згадку і запрошували приїжджати частіше.

Переглядів: 424 | Додав: Деполович | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Ковчинська ЗОШ © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz